Box: 22015, 702 02 Örebro 019 - 609 00 66
Våra tjänster

Cleverex tillhandahåller två typer av tjänster. Nedan ser du en beskrvning av de tjänster vi kan erbjuda dig. Vill du ha mer information får du gärna kontakta oss eller besöka oss på något av våra kontor. 

  • Text Hover
01
Stöd och matchning

För dig som känner att du behöver hjälp i ditt arbetssökande finns tjänsten Stöd och matchning. För att få tillgång till tjänsten pratar du först med din arbetsförmedlare som bedömer om du har behov och därefter tar beslut.

02
Rekrytering

Ingen rekryteringsprocess är den andra lik. Men det finns gemensamma nämnare – kompetens, tid och kostnad. Rätt person på rätt plats är givet. Men på rätt tid och till rätt pris är minst lika viktigt.

03
Bemanning

Även när det kommer till bemanning handlar det om att skapa en Perfect Match. Enskilda konsulter eller hela team? En dag, månad eller år? Vi löser dina personalbehov oavsett tid eller storlek. Och vi ser till att det blir rätt från början. Att hitta någon som uppfyller kravet på pappret är inte svårt, att hitta någon som förstår en företagskultur och är lika driven och målinriktad inför varje uppdrag är svårare.

Prenumerera

Prenumerera nu för att få uppdaterignar om våra erbjudanden, produkter och events