Box: 22015, 702 02 Örebro 019 - 609 00 66
Våra tjänster

Cleverex tillhandahåller två typer av tjänster. Nedan ser du en beskrvning av de tjänster vi kan erbjuda dig. Vill du ha mer information får du gärna kontakta oss eller besöka oss på något av våra kontor. 

  • Text Hover
01
Stöd och matchning

För dig som känner att du behöver hjälp i ditt arbetssökande finns tjänsten Stöd och matchning. För att få tillgång till tjänsten pratar du först med din arbetsförmedlare som bedömer om du har behov och därefter tar beslut.

02
Jobbmatchad

Våran deltagarna har möjlighet att skaffa en profil och delta på tusentals utbildningar inom olika branschen utan kostnad på jobbmatchad.se som är anpassad för att hjälpa arbetssökande att bli så attraktiva för arbetsgivare att stora mängder dolda jobb kan skapas och sysselsättningsgraden öka. En vision om ett starkare Sverige där individers önskemål tas tillvara.

03
Förstudier, analys

Förstudien - ett av de viktigast dokumenten i ett förändringsprojekt, Konsulterna på Cleverex har insikterna och erfarenheten som krävs för att på kort tid och med mycket hög kvalitet genomföra och avrapportera en förstudie samt även förmågan att i ett efterföljande skede rent konkret projektleda förändringsarbetet och således hantera de utmaningar detta innebär.

Prenumerera

Prenumerera nu för att få uppdaterignar om våra erbjudanden, produkter och events